Borussia u Chelseaju našla zamjenu za Reusa
Foto: EPA

Milioneri žele Schurrlea

Borussia u Chelseaju našla zamjenu za Reusa

E. Škorić

Nijemca Andrea Schurrlea želi nekoliko njemačkih klubova. 

Schurrle je u Chelseaju i, ako je vjerovati riječima Josea Mourinha, ostat će tamo sve dok ne dođe “fenomenalna ponuda”.

Mourinho, dakle, vjeruje Schurrleu i ne želi ga se odreći tek tako, no također je dao naslutiti odlazak igrača sa Stamford Bridgea jer je za očekivati da jedan od njemačkih kluboa pošalje “fenomenalnu” ponudu.

Wolfsburg je do sada pokazivao najviše želje da dovede Schurrlea, ali njemački ugledni dnevnik Bild javlja da je Borussia Dortdmund također spremna da angažuje nogometaša Chelseaja.

BVB bi, piše Bild, doveo Schurrlea kao zamjenu za Marca Reusa, koji bi na ljeto trebao da ode iz Dortmunda i potpiše za Real Madrid ili klub sličnog profila. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.