Borussijini oficiri za sigurnost razgledali južnu tribinu

Tokom treninga gostujućeg tima

Borussijini oficiri za sigurnost razgledali južnu tribinu

Dok su fudbaleri Borussije M'gladbach odrađivali svoj posljednji trening pred prvu utakmicu play-off faze protiv Sarajeva koja se igra sutra sa početkom u 20:45, oficiri za sigurnost gostujućeg tima su u društvu svojih domaćina obišli južnu tribinu Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović – Hase”.

Južna tribina predstavnicima Borussije interesantna je iz razloga jer bi tokom utakmice na njoj trebalo biti smješteno oko 2.000 navijača iz Gladbacha.

Iako je Jug gotovo duplo većeg kapaciteta, na njemu će najvjerovatnije biti smješteni isključivo gostujući navijači, pa su se predstavnici njihovog kluba željeli uvjeriti u uslove koji vladaju na tribini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.