Bosanac otpisan u Hajduku
Foto: hajduk.hr

Kopić ne računa na Šehića

Bosanac otpisan u Hajduku

M. Šljivak

Novi trener splitskog Hajduka Željko Kopić počeo je sa čistkom u klubu.

Prva žrtva je bh. internacionalac Edin Šehić, 22-godišnji veznjak, kojeg je trener Kopić otpisao i izvjesno je da na njega više neće računati.

Šehić je kod prethodnog trenera Joana Carilla konstantno bio među 18 fudbalera. Upisao je nastupe u 12 utakmica, ali je na terenu proveo svega 278 minuta.

Postoji velika mogućnost da će Šehić do kraja sezone igrati za drugi tim splitskog kluba, ali neće čuditi i ako se ugovor sa njim raskine.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Edin Šehić je ponikao u redovima Zagreba. Tamo je prošao sve omladinske kategorije, a u Hajduk je stigao u proljeće ove godine. 

Ugovor sa splitskim timom ga veže do ljeta 2020. godine.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi