Bosanac skupocjenim Rolexom kupio papire od Partizana

Otkrili poljski mediji

Bosanac skupocjenim Rolexom kupio papire od Partizana

Miroslav Radović, fudbaler koji je rođen u Goraždu, skupocjenim Rolexom je morao kupiti papire od Partizana. 

Ovaj iskusni vezista se u Partizan bio vratio ljetos nakon epizode u Olimpiji, međutim u beogradskom klubu se nije dugo zadržao i nakon svega tri mjeseca je raskinuo ugovor i pojačao Legiju. 

Djelovalo je kako su Radović i Partizan bez ikakvih problema pronašli način da prekinu saradnju, ali poljski 'fakt24.pl' otkriva da to ipak nije bilo baš tako. Kako se navodi, Radović se lako dogovorio sa trenerom i predsjednikom kluba, međutim problem je stvarao jedan član UO kojeg je morao ubijediti poklonom da ga pusti da se vrati u Legiju. 

Radović je tako članu UO Partizana kupio poklon u vidu skupocjenog sata 'Rolex' čija se vrijednost procjenjuje na oko 4.500 eura. 

"To je bio najteži transfer koji sam ikada uradio", izjavio je bio predsjednik Legije. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Odmah po dolasku Radović je ponovo zaigrao na nivou koji ga je načinio jednom od klupskih legendi. Vrijedi podsjetiti da je nedavno u Ligi prvaka postigao dva pogotka velikom Real Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi