Božović: Ne igramo protiv Manchestera

Trener Zvezde uoči duela sa Vojvodinom

Božović: Ne igramo protiv Manchestera

Ekipa Crvene zvezde u nedjelju će imati veliki test.

Izabranici Miodraga Božovića u okviru 10. kola Superlige Srbije ugostiće Vojvodinu, prvoplasirani tim šampionata.

Crveno-bijeli su čelnu poziciju ispustili u prošlom kolu, kada su u derbiju poraženi od Partizana, ali branilac titule se nada povratku na prvo mjesto.

"Vojvodina ima sjajne rezultate u ovoj sezoni i svakako da ih respektujemo, ali ne treba praviti atmosferu kao da igramo protiv Manchester Uniteda. Može da nas pobijedi, ali ne mogu da pričam kao da igramo protiv Reala ili Barcelone", rekao je trener Zvezde Miodrag Božović novinarima u Beogradu.

"Vojvodina je lider šampionata, ekipa koja je u dobroj formi i atmosferi, za razliku od nas. Atmosfera nije baš najbolja poslije eliminacije iz evropskih takmičenja i poraza od Partizana, ali igramo na našem stadionu i nadam se da ćemo pobijediti i vratiti lidersku poziciju", dodao je Božović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi