Božović: Ovoj ekipi nedostaje uigranost

Trener Crvene zvezde pred večerašnji meč

Božović: Ovoj ekipi nedostaje uigranost

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju revanš meč kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Sassuola.

Izabranici Gorfa Božovića nakon blijedom izdanja iz Italije u prošloj utakmici žele osvjetliti obraz na svom terenu. Pred ovaj meč, svoja očekivanja kazao je i sam strateg crveno-bijelih.

"Nadam se da ne možemo ponoviti dvije loše partije. Bilo bi dobro da sutra ostvarimo trijumf pred našom publikom, koja će nadam se doći u velikom broju. Od samo starta nisam postavljao velike ciljeve, jer ova ekipa još mnogo treba da se uigrava kako bi u potpunosti zablistala", rekao je za medije trener Zvezde, Miodrag Grof Božović.

Utakmica između Zvezde i Sassuola igra se večeras od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi