Braća Hazard se grubo našalila sa Batshuayijem
Foto: EPA

Thorgan i Eden se poigrali sa saigračem

Braća Hazard se grubo našalila sa Batshuayijem

M. Šljivak

Reprezentacija Belgije lagano je ostvarila plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Grupa sa Grčkom, BiH, te laganim zalogajima Kiprom, Estonijom i Gibraltarom donijela im je 28 od mogućih 30 bodova, a uspjeli su ij  zaustaviti samo Grci u Briselu (1:1).

Kvalifikacije su Crveni đavoli završili sa Kiprom. Došli su do lagane pobjede od 4:0, a po prvi put su zajedno od prve minute igrala braća Hazard, Thorgan i Eden.

Atmosfera u selekciji Belgije unutar tima je zaista impresivna, a to pokazuje i šala koju su braća Hazard napravila Michyju Batshuayiju.

Thorgan je otkrio o čemu se zapravo radilo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Prije utakmice rekli smo Michyju u ozbiljnom tonu da mu nećemo dodavati loptu jer želimo da dodajemo samo međusobno, a on nas je gledao zbunjeno. Naravno, bila je to šala u koju je povjerovao. Šteta je što je na kraju zabio Romelu Lukaku jer bi ovako samo Hazardovi bili na listi strijelaca", rekao je Thorgan.

Belgija će vjerovatno i na Mundijalu u Rusiji imati šta da pokaže jer trenutno imaju jednu od najmoćnijih ekipa svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi