Braća Pogba od naredne sezone ponovo u okršaju?

Florentin dolazi u Premiership?

Braća Pogba od naredne sezone ponovo u okršaju?

E. Čaušević

Paul Pogba naredne sezone mogao bi imati nekoliko okršaja sa svojim bratom Florentinom koji će prema svemu sudeći napustiti St. Etienne.

Ovaj dvojac imao je okršaj u Evropskoj ligi kada su u grupnoj fazi igrali Manchester United i St. Etienne, a kao pobjednik iz ovog duela izašao je Paul. Ipak, čini se da će Florentin imati priliku za "osvetu" već u narednoj sezoni. Njegov ugovor sa St. Etienneom ističe na kraju naredne sezone, a klub mu još uvijek nije ponudio novi.

Ovaj odbrambeni igrač je ove sezone odigrao samo 15 ligaških utakmica i prema svemu sudeći napustit će redove francuske ekipe. Navodno, Florentin bi karijeru trebao nastaviti u Premiershipu jer postoji nekoliko klubova koji su zainteresovani za njega.

"Ne želim ništa da pričam na tu temu. Istina je da nisam dobio novi ugovor i vjerovatno ću napustiti klub na ljeto. O tome gdje bih mogao ići ću pričati tek onda kada dobijem neku ozbiljnu ponudu", rekao je Florentin Pogba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi