Braco o Arsenalu: Bayern ih je praktički izbacio sa stadiona

Komentarisao meč Lige prvaka

Braco o Arsenalu: Bayern ih je praktički izbacio sa stadiona

M. Šljivak

Legenda Bayerna i reprezentacije BiH Hasan Salihamidžić komentarisao je uvjerljivu pobjedu tima iz Minhena nad Arsenalom u susretu osmine finala Lige prvaka.

Bavarci su slavili s 5:1 i samo ih čudo može spriječiti da se plasiraju među osam najboljih tima Evrope.

Salihamidžić ističe kako je Bayern odigrao senzacionalan meč, i zanimljivim riječima je opisao pobjedu svog nekadašnjeg tima.

"Meč je bio senzacionalan. Tim je pružio odličnu igru, a postići pet golova protiv izuzetno jakog tima nije nimalo lako. Bayern je puštao Arsenal da igra u prvom poluvremenu, ali ih je u drugom poluvremenu praktički izbacili sa stadiona. Uvjeren sam da se Arsenal ne može vratiti", rekao je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Popularni Braco je dres bavarskog giganta nosio od 1998. do 2007. godine, a u tom periodu je osvojio čak 16 trofeja, među kojima je i trofej Lige prvaka iz 2001. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije