Brandon Barker potpisao za Manchester City

Želi da pokaže šta zna

Brandon Barker potpisao za Manchester City

S. Bošković

Manchester City je je potpisao 18-godišnjeg krilnog igrača Brandona Barkera na pet godina.

Brandon Barker bio je jedan od najboljih mladih igrača Cityja u drugom timu, a ovog ljeta putovao je ka član prvog tima na turneji po Aziji i Vijetnamu. Odmah nakon povratka iz Irske Barker je potpisao ugovor, i oduševljen je. 

"Pregovori su se nastavili tokom čitavog ljeta, i ovo je savršeno vrijeme da potpišem novi ugovor. Dobar je izazov boriti se za minute na terenu, iako to nije lako u timu punom igrača svjetske klase, ali ove sezone želim da se istaknem i pokažem svima za šta sam sposoban", rekao je Barker, te dodao: 

"Trener je rekao svim mladim igračima da ćemo dobiti priliku. Moram da impresioniram na treningu, kao i svi drugi koji dođu u klub. Moram iskoristi šansu kada je dobijem, i to je upravo ono što namjeravam uraditi".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Barker je svjestan da postoji šansa da bude posuđen nekom drugom timu, te smatra da će uspjeti tako napredovati,

"Ako se to desi napredovat ću kao igrač, a to će koristi mojoj budućnosti u Cityju. Krajni cilj će uvijek biti usmjeren na moje napredovanje u Ctyju". 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.