Bravo: Barcelona je veći klub od Manchester Cityja
FOTO: EPA

Golman nema dilemu

Bravo: Barcelona je veći klub od Manchester Cityja

Čileanac Claudio Bravo smatra da se Manchester City sa Barcelonom može porediti samo u smislu budžeta. 

Bravo je ovog ljeta nakon dvije sezone u Barceloni prešao u Manchester City za svotu od 20 miliona eura, međutim nema dilemu da je njegov doskorašnji klub veći od Građana. 

"Manchester City je kao Barcelona u smislu budžeta, ali za mene je iskreno Barcelona veći klub. Guardiola je najbolji trener na svijetu, iskren je i možeš s njim da razgovaraš o stvarima vezanim za fudbal, ali i za porodicu", izjavio je Bravo. 

Ove sezone Bravo je branio u gotovo svim utakmicama za Manchester City, koji u Premiershipu zauzima treće mjesto.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi