Bravo: Nije istina da sam otišao zbog Ter Stegena

Barcelonu zamijenio sa Cityjem

Bravo: Nije istina da sam otišao zbog Ter Stegena

Čileanski golman Claudio Bravo izjavio je da mu Marc-Andre ter Stegen nije predstavljao problem u Barceloni.

Bravo je u ljetnom prijelaznom roku nakon dvije sezone u Barceloni odlučio pojačati Manchester City, a premda se pisalo da glavni razlog odlaska leži u Ter Stegenu, stvarnost je drugačija.

"Nije istina da sam otišao iz Barcelone jer sam imao konkurenciju u vidu Ter Stegena. Mi uopšte nismo imali loš odnos i nikada nije bilo problema između nas. Konkurencija je bila dobra stvar za obojicu jer smo imali koristi od toga", izjavio je Bravo za stanicu Cadena Ser. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odmah po dolasku Bravo se izborio za 'jedinicu' na Etihadu i do sada je u dresu Manchester Cityja branio u četiri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti