Bravo Ranieri: Velikani ostaju visoko i onda kada gube

Italijanski stručnjak ponovo oduševio svojom izjavom

Bravo Ranieri: Velikani ostaju visoko i onda kada gube

E. Čaušević

Menadžer Leicestera, Claudio Ranier, izjavio je da će čestitati ekipi Tottenhama ukoliko na kraju sezone osvoje titulu prvaka Engleske.

Leicester se pet kola prije kraja i dalje nalazi na liderskom mjestu, te ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Tottenham. Trener Lisica izjavio je da će čestitati Tottenhamu ako osvoji titulu.

"Nisam fokusiran na ono što neki drugi klub radi. Gledam kako da što bolje pripremim svoj tim. Naš cilj je sada osvajanje titule, ali bih čestitao Tottenhamu ako nas zaustave i osvoje titulu. To je fudbal i svi moramo imati poštovanje prema protivniku", rekao je Ranieri.

Italijanski stručnjak dodao je još uvijek ne želi unaprijed da slavi nešto što još uvijek nije osvojio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imam sjajne fudbalere i oni su pred historijskim uspjehom i prema tome se odnose sa puno odgovornosti. Uvijek radimo puno pred utakmice i trudimo se da zadržimo dobru atmosferu u svlačionici", dodao menadžer Leicestera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi