Brazil za dva minuta zagorčao život Čileu

Bez Čilea u Rusiji?

Brazil za dva minuta zagorčao život Čileu

Širom Južne Amerike večeras se igraju veoma uzbudljive utakmice posljednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvnestvo u Rusiji. 

Mnoge velike reprezentacije suočavaju se sa neodlaskom na Svjetsko prvenstvo, a kako sada stvari stoje jedna od tih reprezentacija će biti Čile. 

Čileanci večeras gostuju kod Brazila i poraz bi ih najvjerovatnije ostavio iza petog mjesta i ne bi se našli u Rusiji. Prvi dio meča završen je bez golova, ali u nastavku meča Brazil je golovima Paulihna i Gabriela Jesusa u razmaku od samo dvije minute stigao do 2:0.

Ako ostane ovaj rezultat do kraja, Čile će morati čekati šta će se desiti na mečevima Peru-Kolumbija i Paragvaj-Venezuela.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi