Brazzo radi na pomirenju Rummeniggea i Hoenessa
EPA

Tvrdi sportski list Bild

Brazzo radi na pomirenju Rummeniggea i Hoenessa

Od 1. augusta nekadašnji bh. reprezentativac Hasan Salihamidžić obnaša funkciju sportskog direktora Bayerna. 

Salihamidžić u Bayernu neće biti samo sportski direktor koji se pojavljuje na televiziji. Opseg njegovog posla je uistinu impoznatan - od stvaranja dobrih veza među igračima, trenerskim stožerom, ali i upravom, pa do predstavljanja kluba u medijima i vođenja računa o radu mlađih generacija Bayerna. 

Da je Salihamidžić odmah 'zasukao' rukave potvrđuje i informacija koju je objavio Bild. Kako se navodi, Salihamidžić je veza Karl-Heinz Rummeniggea i Ulija Hoenessa, čiji su odnosi već mjesecima zategnuti, a pomenuti sportski list tvrdi kako bi upravo bh. as mogao za istim stolom okupiti dvojicu velikana.

Loši odnosi između Rummeniggea i Hoenessa traju još od Hoenesovog odlaska u zatvor. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Svaki susret sa Rummenigeom za mene je kao susret sa bivšim bračnim partnerom poslije razvoda", kazao je jedne prilike Hoeness. 

Bild je uvjeren kako će Salihamidžić uspjeti nagovoriti Rummeniggea i Hoenessa da zakopaju ratne sjekire. Uostalom, omiljen je kod obojice. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi