Briljantna poruka Evre na Instagramu

Zahvalio se Pirlu

Briljantna poruka Evre na Instagramu

E. Čaušević

Patrice Evra ovih dana prolazi kroz vjerovatno najgori period u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Iskusni fudbaler je prije nekoliko dana udario navijača Marseillea nakon čega ga je francuski klub suspendovao. Evra će u petak održati sastanak s čelnicima kluba, ali gotovo sigurno da će dobiti otkaz u Marseilleu jer su mu nakon ovog skandala leđa okrenuli i navijači ovog kluba.

Evra se nakon incidenta nije mnogo oglašavao na društvenim mrežama. Ipak, nakon što je Andrea Pirlo odlučio da ide u penziju Evra jednostavno nije mogao izdržati, te je preko svog Instagram profila proslao briljantu poruku italijanskom veznjaku.

"Ti si jedini igrač s kojim sam ikada igrao, a da je imao ruku tamo gdje svi mi imamo nogu. Hvala ti na svemu Maestro", napisao je Evra.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi