Brown ne razmišlja o penziji: Pronašao novi klub
Foto: EPA

Legenda Manchester Uniteda

Brown ne razmišlja o penziji: Pronašao novi klub

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Wes Brown navodno je odlučio preseliti u Indiju. 

Brown, koji je svojevremeno upisao 23 nastupa za reprezentaciju Engleske, nakon godinu dana napustio je Blackburn Roverse i karijeru će nastaviti u indijskoj Superligi, tačnije u Kerali Blasters. 

Na svom Twitter profilu, Brown je potvrdio da je postigao dogovor s Keralom Blasters, te je dodao da s nestrpljenjem očekuje početak nove avanture.

Legendarni Brown je najbolje dane svoje karijere proveo na Old Traffordu, gdje je u 15 sezona odigrao čak 362 utakmice za Crvene đavole. Sa Manchester Unitedom je dva puta osvajao Ligu prvaka, FA kup i Liga kup, te pet puta Premiership.

Od engleske reprezentacije se oprostio 2010. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi