Brozović završio posao sa Interom, Sušić otpao?

Bh. reprezentativac sve dalje od Intera

Brozović završio posao sa Interom, Sušić otpao?

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović doputovao je Milano, gdje će potpisati ugovor sa Interom.

Brozović će član Nerrazurra biti u naredne četiri i pol godine, ali vrijeme do ljeta provest će na posudbi u Interu, a Dinamo bi trebao od ovog posla inkasirati osam miliona eura.

"Od kraja polusezone postojao je interes brojnih evropskih velikana za Marcela, a naš stav je bio jasan: u slučaju kvalitetne ponude koja zadovoljava sve strane bili smo ga spremni pustiti. Interova ponuda bila je takva, Marcelo je htio ići u Inter i zaključili smo ovaj, sigurni smo, jako dobar posao", rekao je Zoran Mamić o ovom transferu.

Ovaj 22-godišnji fudbaler svojim dolaskom "tjera" Kuzmanovića u HSV, a vjerovatno i čelnike Intera da odustanu od dovođenja Sušića. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.