Brozoviću nije pomoglo ni zanimljivo obećanje
FOTO: EPA

Izostavljen za duel sa Spartom

Brozoviću nije pomoglo ni zanimljivo obećanje

Iako se odnos između Marcela Brozovića i Franka de Boera popravio, hrvatski reprezentativac i dalje nije u planovima Intera. 

Holanđanin je izostavio Brozovića iz ekipe koja je jutros poletjela prema Pragu na utakmicu sa Spartom u Evropskoj ligi, a bivšem igraču Dinama je ovo treći meč u nizu na hlađenju nakon što je pretestirao zbog zamjene. 

Da se Brozović iskreno pokajao za svoje ponašanje govori i to da je protiv Empolija došao saigrače pogledati sam i to vozom. Obzirom da mu nije pomoglo ni to, jučer se izvinio ispred cijele Interove svlačionice te je najavio  da će počastiti sve pizzom u znak dobre volje za povratkom u sastav. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji u Italiji tvrde da bi se Brozović trebao vratiti za sudar sa Romom. De Boer očekuje kako će Hrvat biti spreman i utreniran sa derbi na Olimpicu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi