Bruka: Golman mislio da je ponizio protivnika, pa primio gol
Foto: Screenshot

Golman Ross Countyja napravio neviđenu glupost

Bruka: Golman mislio da je ponizio protivnika, pa primio gol

Ross County je ugostio Glasgow Rangers u četvrtom kolu škotskog Premiershipa, a gosti trenutno vode rezultatom 2:0.

Osim napadača Rangersa, Alfreda Morelosa, koji je postigao oba gola za svoju ekipu, dosadašnji tok meča je obilježio i golman domaćih Scott Fox.

Glasgow je poveo golom Morelosa iz 31. minute, a samo deset minuta kasnije Fox je istom igraču poklonio i drugi pogodak.

Naime, Fox je primio jedan povratni pas i vješto prevario Morelosa koji je trčao prema njemu. Morelos je proklizao a Fox je samouvjereno nastavio "šetati" s loptom, potpuno zaboravivši na napadača Glasgowa.

Naravno, Morelos nije zaboravio na Foxa, pa se brzo pridigao i prišao mu s leđa. Fox nije znao šta ga je snašlo, te je izgubio loptu, a napadač Rangersa je lagano pogodio za 2:0.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi