Brutalan odgovor Hummelsa navijaču Milana

Prepucavanje na Twitteru

Brutalan odgovor Hummelsa navijaču Milana

E. Čaušević

Fudbaleri Milana prije nekoliko dana ubjedljivo su savladali Bayern sa 4:0 u prijateljskoj utakmici.

Rossoneri su u dosadašnjem dijelu ljetnog prelaznog roka doveli dosta zvučnih pojačanja, a svoju snagu pokazali su na utakmici protiv Bayerna. Nakon meča nastala je euforija na društvenim mrežama između navijača Milana koji su slavili pobjedu nad Bayernom.

Jedan od navijača je odlučio prozvati odbrambenog igrača Bavaraca Matsa Hummelsa i pitati ga da li mu se svidjela utakmica, te provocirati za poraz. Sigurno je da nije očekivao ovako brutalan odgovor.

"Odigrali su jako dobru tu utakmicu i u to nema sumnje. Trebamo se ponovo sastati utorak ili srijedu od 20:45 sati", napisao je Hummels naravno aludirajući na to da Milan već godinama nije igrao Ligu prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi