Buffon: Bio sam Tottijeva omiljena žrtva

Uz smijeh priznao

Buffon: Bio sam Tottijeva omiljena žrtva

E. Škorić

Legendarni golman Juventusa Gianluigi Buffon smatra da je jedna od najdražih žrtava Francescu Tottiju.

Totti je na zalasku karijere, vjerovatno za vikend igra posljednji profesionalni meč u karijeri i zato privlači dosta pažnje u Italiji, a na njegov status se osvrnuo i Buffon.

"Sigurno sam najdraža Tottijeva žrtva", rekao je Buffon uz smijeh, doadvši:

"Često smo igrali jedan protiv drugog, dao mi je dosta golova, a neki su bili tako lijepi da bi mi bilo žao da sam ih odbranio".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Buffon i Totti su jako dobri prijatelji i bili su nekada saigrači u italijanskoj reprezentaciji, ali susreti Rome i Juventusa ili Rome i Parme bili su posebni upravo zbog toga što smo mogli da uživamo u srazu velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi