Buffon najboljem strijelcu Serije A: Prevarantu jedan...

Naljutio ga Immobile

Buffon najboljem strijelcu Serije A: Prevarantu jedan...

E. Škorić

Legendarni Gigi Buffon razočaran je zbog prvog domaćeg poraza Juventusa poslije dugo vremena.

Juventus je u subotu s 2:1 poražen od Lazija, kome je pobjedu s dva gola donio Ciro Immobile, sada prvi strijelac lige.

"Ponovo si prevario sudiju, kao i u Superkupu," rekao je Buffonu Immobileu, koji je najprije šutio, a onda se i nasmijao.

Immobile je iznudio penal nakon kontkata s Buffonom, pa ga je sam pretvorio u pogodak, a slična situacija se desila i u Superkupu Italije, kada je pobjegao odbrani Stare dame, izašao sam na Buffona, gurnuo loptu pored i onda izazvao kontakt za penal.

Immobile je postigao već 11 pogodaka i sasvim sigurno će se boriti za titulu najboljeg strijelca iako je ove sezone paklena konkurencija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gol manje od Immobilea ima Dybala, dok Icardi ima devet gola, a Džeko i Mertens po sedam. Iza nas je tek osam kola, u narednih 30 mečeva bit će pregršt uzbuđenja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi