Buffon: Navijači Real Madrida su nezahvalni i bezobrazni

Prokomentarisao 'Slučaj Casillas'

Buffon: Navijači Real Madrida su nezahvalni i bezobrazni

Gianluigi Buffon je uoči utakmice između Real Madrida i Juventusa prokomentarisao sve češća i glasnija negodovanja navijača Kraljevskog kluba upućena legendi Ikeru Casillasu.

"On je ikona koja ne zaslužuje takav stav navijača. Sramota je da se navijači tako odnose prema njemu, ipak je on dvadeset godina u klubu. Oni su nezahvalni i bezobrazni", rekao je Buffon i dodao:

"Sve što je dao za Real u dvije decenije igranja u Madridu padne u vodu zbog nekih stvari koje su sitne. On je jedna od onih legendi koje zaslužuju podršku i kad ide dobro, i kad stvari krenu po zlu".

Buffon se dotakao i revanš susreta, koji je na rasporedu večeras.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mi smo već napravili mnogo više nego što smo očekivali ove sezone. Sada sam mnogo zreliji nego kada sam igrao u finalu Svjetskog prvenstva, i nadam se da ću ponovo zaigrati jedno veliko finale. Ipak, još uvijek je prerano sanjati o ponovnom odlasku u Berlin. Pred nama je 90 minuta borbe", rekao je Buffon.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti