Buffon: Zajedno smo odrasli
Foto: EPA

Gigi Buffon uputio emotivnu poruku Tottiju

Buffon: Zajedno smo odrasli

Gigi Buffon je na svom Instagram profilu objavio emotivnu poruku upućenu velikom Francescu Tottiju koji je večeras odigrao svoju zadnju utakmicu u dresu Rome.

Legendarni Princ Rima koji je u karijeri nastupao samo za jedan klub, Romu, večeras je ušao sa klupe kako bi zadnji put zaigrao u voljenom dresu.

Roma je slavila protiv Genoe i došla do direktnog plasmana u grupnu fazu Lige prvaka, a Buffon koji je sa Tottijem, u reprezaentativnom dresu stigao i do prvog mjesta na Svjetskom prvenstvu 2006. godine, na društvenim mrežama je uputio poruku legendarnom fudbaleru rimske Vučice.

"Zajedno smo odrasli. Susretali smo se kao rivali. Slavili smo i plakali zajedno", napisao je iskusni golman Juventusa, te dodao:

"Želim ti veoma dobar život Francesco - kojim god da putem kreneš i šta god bude tvoj naredni izazov."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije