Buffona dočekao provokativan transparent ispred kuće

Provokacije i dalje traju

Buffona dočekao provokativan transparent ispred kuće

E. Čaušević

Jedan od najboljih golmana na svijetu Gianluigi Buffon ponovo nije uspio da osvoji s Juventusom Ligu prvaka, trofej koji mu jedino nedostaje.

Buffon je gotovo cijelu svoju karijeru proveo u dresu Stare dame, a najveća želja mu je da do kraja karijere osvoji trofej Lige prvaka. Odličnu šansu imao je ove sezone kada je Juve stigao do finala, ali je doživio težak poraz od Real Madrida (4:1) i tako su snovi ovog iskusnog golmana ponovo srušeni.

Nakon utakmice on je izjavio da mu ostaje još šansa naredne sezone da osvoji ovaj trofej jer će nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji završiti svoju karijeru. Poraz Stare dame slavio se u većem dijelu Italije, a posebno navijači koji baš ne vole klub iz Torina.

Provokacije još uvijek nisu prestale jer je osvanuo provokativan transparet ispred kuće golmana Juventusa. Još uvijek nije poznato ko je postavio ovaj transparent, a na njemu piše "Hvala Real Madrid".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi