Bugari namjerno ismijavali Kantea
Foto: EPA

Na kraju se i povrijedio

Bugari namjerno ismijavali Kantea

E. Čaušević

Reprezentacija Francuske sinoć je slavila na gostovanju protiv Bugarske sa minimalnih 1:0. 

Trikolorima je potrebna pobjeda u posljednjem kolu protiv Bjelorusije da osiguraju direktan plasman na Svjetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Rusiji. U utorak će Francuska biti bez veznjaka N'Goloa Kantea koji je zadobio povredu prsta u sinoćnjem meču.

Kante je od samog početka bio na meti Bugara koji su na samom startu pokušali da ismijavaju igrača gostiju. Organizatori su namjerno odlučili da s Kanteom na teren izađe dječak koji je skoro iste visine kao i on, pa se Francuz tokom intoniranja himne gotovo nije ni vidio.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi