Burić: Favoriti smo, možemo postati prvaci Poljske

Golman Lecha za SportSport.ba

Burić: Favoriti smo, možemo postati prvaci Poljske

Jasmin Burić povrijedio se na utakmici između Lecha i Lechije (2:1) i najvjerovatnije do kraja sezone neće stajati na golu kluba iz Poznana. 

Nekadašnji golman Čelika sa nestrpljenjem iščekuje kontrolu zakazanu za ponedjeljak, a u razgovoru za SportSport.ba nije krio nadu da se među stative vrati u posljednjem kolu protiv Wisle. 

"Radi se o povredi kvadricepsa i mnogo mi je teško što je povreda došla u ovom trenutku. Ipak, ne gubim nadu. Naredna kontrola zakazana je za ponedjeljak i vjerujem da ću biti spreman za posljednju utakmicu protiv Wisle", kazao nam je Burić.

Do kraja sezone u Ekstraklasi preostala su još tri kola, a Lech trenutno zauzima prvoplasiranu poziciju i ima velike šanse da se okiti naslovom prvaka Poljske. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Najbitnije je da smo dobili najvažniju utakmicu protiv Lechije. Bilo je mnogo teško, ali ostali smo na prvom mjestu i optimistični smo po pitanju osvajanja titule. Do kraja sezone igramo dvije utakmice na domaćem terenu i jednu u gostima, tako da imamo najveće šanse. Favoriti smo", zaključio je nekadašnji golman zeničkog Čelika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.