Burić nije mogao zamisliti bolji rođendanski poklon

Vraća se među stative

Burić nije mogao zamisliti bolji rođendanski poklon

Bh. golman Jasmin Burić nakon dugo vremena ponovo će stati na gol Lecha, prenose poljski mediji. 

Burić je izgubio "jedinicu" u timu iz Poznana i posljednji put u prvenstvu na golu je bio u septembru 2016. godine, međutim nakon što se povrijedio prvi golman Matus Putnocky, mogla bi mu se sutra ponovo ukazati šansa.

Iako trener Nenad Bjelica pored Burića na raspolaganju ima i Milosza Mleczka, poljski mediji su uvjereni da će prednost za sutrašnji duel protiv Piast Gliwica dobiti bh. golman koji na dan utakmice slavi 30. rođendan. To će mu od strane Lecha ujedno biti i jedna vrsta rođendanskog poklona.

Nekadašnji golman Čelika je, podsjetimo, zbog lošeg statusa u Lechu izgubio i mjesto u reprezentaciji. Za poljski tim nastupa od 2009. godine i dosad je na golu Lecha stajao u ukupno 158 utakmica. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Inače, Lech u tamošnjoj Ekstraklasi se nalazi na četvrtoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi