Burić sa Lechom slavio u derbiju

Ekstraklasa, 25. kolo

Burić sa Lechom slavio u derbiju

Lech je u derbiju 25. kola poljske Ekstraklase na domaćem terenu savladao Legiju iz Varšave. 

Tim našeg Jasmina Burića na kraju susreta slavio je rezultatom 2:1, a do prvog pogotka stigao je u tek u 66. minuti susreta.

Radost domaćim navijačima donio je Douglas, da bi četiri minute kasnije Lech golom Hamalainena udvostručio prednost. Ipak, Legija je u samom finišu utakmice uspjela postići utješni pogodak, za koji se pobrinuo Kucharczyk.

Dobru partiju na golu pobjedničke ekipe pružio je bh. internacionalac Jasmin Burić, a njegov tim nakon današnjeg trijumfa i dalje drži drugu poziciju, sa tri boda manje u odnosu na prvoplasiranu Legiju. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Ekstraklasa, 25. kolo:

Lech - Legia 2:1 (Douglas 66., Hamalainen 70. / Kucharczyk 84.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.