Burnley ne želi pustiti Ingsa u Liverpool

Ništa od prelaska na Anfield

Burnley ne želi pustiti Ingsa u Liverpool

Danny Ings u posljednje vrijeme povezivao se dosta sa Liverpoolom, međutim, od njegovog prelaska na Anfield neće biti ništa. 

Posebno je zbog medijskih špekulacija bio iznerviran njegov Burnley, koji je u službenom saopštenju za javnost demantirao da će ostati bez svog 22-godišnjeg fudbalera. 

"Ovo je zadnji put da se oglašavamo na temu njegova transfera u Liverpool, jer je to najobičnija glupost. U zadnja 24 sata stalno se spominje njegov odlazak u Liverpool, a to ne odražava činjenično stanje. Prvo iz razloga što ga ne puštamo, a drugo što i da želimo, ne možemo ga pustiti iz kluba zbog pravilima o transferima i posudbama unutar iste sezone", stoji u službenom saopštenju kluba.

Ings se tokom prijelaznog roka još povezuje sa Aston Villom, Werderom, Evertonom i Fulhamom. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.