Busquets: Fudbal je bolji od seksa

Simulira li Španac i u krevetu?

Busquets: Fudbal je bolji od seksa

Vezista Barcelone Sergio Busquets istakao je da više voli fudbal nego seks.

"Fudbal je bolji od seksa. Sreća zbog fudbala traje barem tri ili četiri dana, a nakon seksa ti je lijepo tek nekoliko minuta", rekao je Busquets kroz šalu, gostujući na jednoj španskoj emisiji zabavnog karaktera.

Fudbaler Barcelone je govorio i o životu profesionalnog fudbalera.

"Poslije loše utakmice samo želiš da dođeš kući, zalupiš vrata i 'nestaneš' na nekoliko dana. Navijači nas ne vrijeđaju nakon poraza, ali nas nikada ne zaborave podsjetiti da smo loše odigrali".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prokomentarisao je Busquets i propali transfer Davida De Gee u Real Madrid.

"Igrači su inače ti koji pate zbog neizvjesne budućnosti. Djelovalo je da je dogovor postignut, a on je na kraju ostao u Manchesteru".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.