Busquets otkrio zbog koga bi napustio Barcelonu

Manchester City želi fudbalera Barcelone

Busquets otkrio zbog koga bi napustio Barcelonu

E. Čaušević

Fudbaler Barcelone Sergio Busquets nalazi se na meti nekoliko evropskih klubova.

U posljednjih nekoliko dana dosta se govori o Busquetsovom odlasku na kraju sezone, a španski fudbaler mogao bi se priključiti Pepu Guardioli u Manchester Cityju. 

"Uvijek sam govorio da postoje samo dvije osobe koje me mogu nagovoriti da napusti Barcelonu, a to su moja supruga i Guardiola. Pepu dugujem mnogo i raditi s njim je čast", rekao je Busquets.

Ipak, Busquets je dodao da još uvijek nema namjeru da napušta Camp Nou, jer je to mjesto na kojem se najbolje osjeća.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovo je moj klub i najbolja stvar za mene i klub je da ostanem ovdje do kraja karijere. Nadam se da ću karijeru završiti kao jedan od igrača koji imaju najviše nastupa za Barcu", dodao je fudbaler katalonske ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi