Busquets: Real sinoć nije igrao, a slavio je!

Tako kaže fudbaler Barcelone

Busquets: Real sinoć nije igrao, a slavio je!

A. Beganović

U svim svjetskim medijima i dalje je top priča sinoćnji El Clasico u kojem je Real na Nou Campu sasvim zasluženo savladao Barcelonu.

Međutim, ima i onih koji se ne slažu sa ovom konstatacijom, a jedan od njih je fudbaler Barcelone, Sergio Busquets.

"Fudbaleri Reala nisu igrali fudbal, oni nisu napravili gotovo ništa da dobiju ovu utakmicu. Tokom svih 90 minuta igrali su zatvoreno i jedino što su čekali to su bile kontre. U krajnjem slučaju, tako su nas i pobijedili. Tužno je na ovakav način izgubiti, ali u fudbalu je i to moguće", istakao je na službenim internet stranicama katalonskog kluba, Sergio Busquets.

"Bili smo vjerni našem stilu igre i učinili smop sve kako bi pobijedili. Na našu žalost nismo uspjeli. Pomalo je nepravedan način na koji je Real trijumfovao i nadam se da se u utorak neće isto ponoviti", dodao je fudbaler Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.