Busuladžić napustio Dinamo Bukurešt, ide u Atromitos

Čeka se potpis

Busuladžić napustio Dinamo Bukurešt, ide u Atromitos

Bh. fudbaler Azer Busuladžić i Dinamo iz Bukurešta dogovorili su sporazumni raskid saradnje. 

Busuladžić je nakon sezone provedene u jednom od najuspješnijih rumunskih klubova odlučio na lično insistiranje raskinuti ugovor i sreću potražiti u drugoj sredini, a to će, gotovo sigurno, biti Grčka.

"Bilo mi je lijepo u Dinamu. Nikada neću zaboraviti ovaj važan period u mojoj karijeri. Navijači će mi ostati zauvijek u srcu", kazao je Busuladžić.

Pojedini mediji iz Grčke su objavili da je Busuladžić postigao dogovor s Atromitosom i da će, nakon što prođe ljekarske preglede, staviti paraf na dvogodišnji ugovor s tamošnjim prvoligašem. 

Ovaj 25-godišnji vezista u Rumuniju je bio stigao 2016. godine iz Danske, gdje je nastupao za Odense i Vejle. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi