Čačić: Huligani ne mogu srušiti snove naših igrača

Oglasio se selektor Hrvatske

Čačić: Huligani ne mogu srušiti snove naših igrača

E. Čaušević

Selekcija Hrvatske jučer je remizirala protiv Češke u okviru drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva rezultatom 2:2.

Hrvatska je imala sve u svojim rukama i prednost od 2:0, ali je Češka uspjela na kraju stići do boda. Najzaslužiji za to su navijai Hrvatske koji su bakljadom prekinuli meč na nekoliko minuta što je omogućilo Česima da iskoriste ovaj šok svojih protivnika.

Ovaj ispad huligana šokirao je sve u selekciji Hrvatske koji su nakon utakmice osuli paljbu po navijačima koji su to prouzrokovali. Selektor Hrvatske, Ante Čačić, na današnjoj press konferenciji kazao je da će se njegov tim iz svega ovoga vratiti još jači.

"Našu reprezentaciju i ove igrače ne mogu zaustaviti, ne mogu srušiti snove ovim igračima i iz ovoga ćemo izaći samo jači. Nadam se da će oni koji su osramotili cijelu naciju biti dovedeni tamo gdje im je mjesto", rekao je Čačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi