Čačić: Iznimno nam je žao zbog Marka

Hrvatski selektor poslao poruku povrijeđenom Pjaci

Čačić: Iznimno nam je žao zbog Marka

Selektor hrvatske reprezentacije Ante Čaćić dao je svoj komentar na povredu na povredu Marka Pjace, ali i poslao poruku podrške mladom igraču Juventusa.

Čačić j,e nakon što se saznalo da je Pjaca pretrpio težu povredu, izrazio žaljenje zbog situacije u kojoj se našao ovaj mladi fudbaler.

"Iznimno nam je žao što je Marka snašla ovako teška povreda, svi u svlačionici smo to doživjeli vrlo emotivno, zaista nam je teško palo. Ozljede su, nažalost, baš kao i porazi, sastavni dio sporta i vrlina je pobjednika da u tim teškim trenutcima pronađu unutarnju snagu za vratiti se još jači."

"Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku sa maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega...Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak", rekao je Ante Čačić za zvaničnu stranicu Hrvatskog fudbalskog saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi