Cadena Cope: Barcelona prodaje Messija 2016?
Foto: epa.eu

Prema javljaju španskog radija

Cadena Cope: Barcelona prodaje Messija 2016?

Katalonski fudbalski gigant sprema se prodati svog najboljeg strijelca Lionela Messija 2016. godine, prenosi španski radio Cadena Cope.

Barcelona je navodno spremna da proda 27-godišnjeg Argentinca klubu koji ponudu najviše novca, a prodaja će se poklopiti sa smjenom vlasti na Camp Nou.

Posljednjih mjeseci se sve češće špekuliše o odlasku Messija iz Barcelone jer je Argentinac nezadovoljan što ga u klubu ne cijene kao Cristiana Ronalda u Realu.

Argentinski fudbaler je navodno nezadovoljan i odnosom katalonskih medija prema njemu, koji sve češće ističu Brazilca Neymara kao najveću zvijezdu kluba u budućnosti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.