Cafu poptisao za osmoligaša

Nekadašnji igrač Milana promijenio klub

Cafu poptisao za osmoligaša

A. Beganović

Nekadašnji brazilski reprezentativac, Cafu, potpisao je ugovor sa malo poznatim Garforth Townom, koji se takmiči u osmom rangu engleskog fudbala.

Do saradnje Cafua i Garfortha došlo je tako što menadžer Garfortha vodi brazilsku fudbalsku školu koju u cijelom svijetu pohađa više od milion djece.

Iz te škole na Otoku izašlo je nekoliko prvoligaških igrača, a najpoznatiji je branič Manchester Citya i engleske reprezentacije Micah Richards.

Cafu će u ovom klubu nastaviti tradiciju igranja "velikih" fudbalera za Garforth, jer prije njega boje ovog kluba branili su i legendarni Socrates i Careca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti