Caio obavio liječničke preglede u Madridu

Potpisuje za Atletico

Caio obavio liječničke preglede u Madridu

E. Škorić

Mladi brazilski nogometaš Rodrigo Caio obavio je ljekarske pretrage u Madridu.

Caio je viđen kako napušta medicnski centar Las Rozas u Madridu u društvu svog agenta Deca (bivši igrač Chesleaja i Barcelone, op.a). 

Atletico je dogovorio transfer 21-godišnjeg igrača iz Sao Paula, iako je navodno Valencia ranije bila bliže njegovom dovođenju.

Caio je član mlade brazilske reprezentacije, a u Sao Paulu je od 2011. godine. To mu je ujedno i matični klub, u čijem je dresu dao tri gola u 62 utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ne brinite za statistiku, nije tako loša, obzirom da je riječ o igraču koji može da igra na poziciji stopera i zadnjeg veznog.

Rođen je 17. avgusta 1993. godine u Draceni (Brazil), a u Atleticu smatraju da je igrač koji ima potencijal i koji bi u budućnosti mogao da bude jedan od lidera ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.