Čak i Beckham žali što nikada nije igrao s jednim igračem

Bili bi sjajan tandem

Čak i Beckham žali što nikada nije igrao s jednim igračem

Prošle su četiri godine otkad se veliki David Beckham oprostio od fudbala. 

Bilo je to u maju mjesecu 2013. godine kada je Beckham u dresu PSG-a "okačio kopačke o klin". U bogatoj karijeri najpoznatiji je po danima provedenim u Manchester Unitedu i Real Madridu.

Iako je tokom karijere igrao sa najvećim zvijezdama u historiji poput Ronalda, Zidanea, Carlosa, Figa, Giggsa, Scholesa ili Ronaldinha (u Milanu), Beckham ipak žali što nije igrao sa legendom Rome Francescom Tottijem. On je u razgovoru za italijanske medije poručio da je imao priliku u jednom trenutku karijere preći u Romu.

"Imao sam šansu da pređem u Romu u vrijeme dok sam bio u Americi. Jedan od najvećih razloga zbog kojih mi je ta ponuda bila primamljiva je činjenica da bih igrao sa Francescom. Igrati s njim u timu bilo bi posebno zadovoljstvo. Uvijek je bilo posebno kada sam se nalazio na terenu u meču protiv njega", rekao je Beckham. 

Podsjetimo, legendarni napadač Rome karijeru će završiti u nedjelju kada njegova Roma igra na domaćem terenu protiv Genoe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi