Čak i veliki Ronaldinho je ljubomoran na jednog fudbalera

Otvoreno priznao

Čak i veliki Ronaldinho je ljubomoran na jednog fudbalera

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho sinoć je bio gost PSG-a na utakmici protiv Monaca (1:1), na kojoj je izveo početni udarac.

Njegov dolazak u Francusku bio je povod mnogim novinarima da ga intervjuišu, a brazilski čarobnjak je dobio nekoliko zanimljivih pitanja na koje je odgovarao sasvim iskreno.

Ronaldinho je veliki ljubitelj engleske Premier lige u kojoj je prošle sezone vidio jedan gol kakav je, kako kaže, oduvijek htio postići. Desilo se to na utakmici Crystal Palacea i Tottenhama u kojoj su Spursi slavili sa 3:1, a Ronaldinha je oduševio gol Dele Allija.

"Moram vam priznati da sam ljubomoran na Allija zbog tog gola, za koji je teško naći prave riječi. Bila je to majstorija kakvu sam i ja oduvijek želio izvesti. Jednostavno, trenutak velike inspiracije tog mladog fudbalera", rekao je Ronaldinho.

U nastavku pogledajte gol o kojem je Ronaldinho pričao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi