Čak su i oni spremni ponuditi Falcau utočište

River bi Kolumbijca

Čak su i oni spremni ponuditi Falcau utočište

E. Škorić

River Plate spreman je da ponudi utočište Radamelu Falcau kako bi spasio svoju karijeru.

Falcao je doslovno propao od kada je prešao u Manchester United. Svi smo već dobro upoznati s problemima koji su zadesili Kolumbijca. Njegova posudba na Old Traffordu je sve samo ne uspješna…

Nekoliko se klubova uključilo u “akciju spašavanja Falcaa”, a u svojim redovima nekadašnjeg sjajnog golgetera Atletica želi i River Plate iz Argentine.

“Sanjamo Falcaa Garciju. Njemu su vrata našeg kluba širom otvorena”, riječi su potpredsjednika Rivera Matiasa Pataniana. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

I dok u Unitedu ne može ništa da pogodi, u Kolumbiji Falcao čak i zabija. Jasno je da je on vrhunski napadač i da će se prije ili kasnije vratiti staroj formi. A

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.