Calhanoglu: Moj agent će se pozabaviti ponudama

Traži ga Barcelona

Calhanoglu: Moj agent će se pozabaviti ponudama

Jedno od ovosezonskih okrovljenja evropskog fudbala je i Hakan Calhanoglu, sjajni fudbaler Bayer Leverkusena.

Za turskog reprezentativca su interes pokazali mnogi veliki evropski klubovi. Navodno je zainteresovana i Barcelona, ali zvanične potvrde toga za sada nema što je istakao i sam Calhanoglu.

"Za mene još uvijek nije stigla zvanična ponuda, a njom će se pozabaviti moj agent. Vjerujem da će on ispravno odlučiti šta je najbolje za mene i moju karijeru. Sada sam fokusiran samo na Bayer", istakao je fudbaler Leverkusena.

Hakan Calhanoglu će večeras sa Apotekarima gostovati u Madridu, gdje će braniti pozitivnih 1:0 ostvarenih u prvom susretu u Leverkusenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti