Can: Trenirao sam osam sati dnevno da vratim formu

Fudbaler Liverpoola otkrio kako se spremao za Villarreal

Can: Trenirao sam osam sati dnevno da vratim formu

D. Vejo

Fudbaleri Liverpoola savladali su ekipu Villarreala i tako se plasirali u finale Evropske lige. Titulu najefikasnijeg igrača na toj utakmici ponio je Njemac Emre Can koji je bio neprikosnoveni vladar veznog reda Redsa.

Liverpool je slavio rezultatom 3:0 a kao pojedinac svakako se isticao Njemac. Bilo je upitno da li će uopšte biti na spisku Jurgena Kloppa nakon povrede, ali on se uspio vratiti. Na koji način, ispričao je vezni igrač tima sa Anfielda.

"Ja nemama tajni. Sve do polufinalne utakmice sa Villarrealom trenirao sam između sedam i osam sati kako bi svoje tijelo i sebe doveo u najbolju formu pred meč. Dao sam sve od sebe kako bi se vratio i zablistao na terenu. Mnogo volje, truda, želje i rada uložio sam u to", rekao je za inostrane medije, Emre Can.

Liverpool će se u finalu koje je zakazano za 18. maj, sastati sa Sevillom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije