Carlos Bacca na pragu neočekivanog transfera
Foto: EPA

Završio epizodu na San Siru

Carlos Bacca na pragu neočekivanog transfera

Dani kolumbijskog napadača Carlosa Bacce u Milanu su odbrojani, barem ako je suditi prema potezima koje Rossoneri povlače ovog ljeta.

U klub je prije dva dana stigao Andre Silva, napadač iz Porta plaćen 38 miliona eura, a sve su prilike da će crveno-crni dres uskoro obući i Nikola Kalinić.

Sve ukazuje na to da će Carlos Bacca od naredne sezone nastupati za neki drugi klub, a najnovije informacije kažu da bi to mogao biti Olympique Marseille.

Prema pisanju France Footballa, Bacca već pregovara sa Marseilleom i velika je vjerovatnoća da će potpisati za francuskog velikana koji se namjerava vratiti u vrh tamošnjeg fudbala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan za Baccu traži 30 miliona eura, a sada ostaje da se vidi hoće li Marseille pristati na tu cijenu. Jasno je i to da Marseille nije jedini klub koji se zanima za Kolumbijca, kojeg traži još jedan klub iz Francuske i to, još uvijek dosta moćniji, Paris Saint-Germain.

Bacca je ove sezone u dresu Milana odigrao 34 utakmice i postigao je 14 golova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi