Carragher: Everton neće razmatrati Giggsa
Foto: EPA

Giggs želi u trenerske vode

Carragher: Everton neće razmatrati Giggsa

S. Bošković

Jamie Carragher tvrdi da su male šanse da Everton razmotri Ryana Giggsa kao novog trenera. 

Giggs je nešto ranije ponudio trenerske usluge Leicesteru i Evertonu, ali i svim ostalim timovima koji ga žele. Leicester je uručio otkaz Craigu Shakespeareu, dok je tim s Goodisona isto učinio i Ronaldu Koemanu. 

Carragher, bivši fudbaler Liverpoola, koji trenutačno radi kao komentator na Sky Sportsu misli da Giggs neće biti na listi potencijalnih trenera Karamela. 

"Mislim da on neće biti kandidat. On želi da uđe u trenerski posao i pohvale mu idu na to. Imao je "pripravnički" u Unitedu kao asistent nekim sjajnim trenerima, ali mislim da nema šanse da vodi Everton u ovom trenutku". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi