Carragher: Podcijenio sam Salaha
Foto: EPA

"Salah je najbolje pojačanje ljeta"

Carragher: Podcijenio sam Salaha

S. Bošković

Bivši defanzivac Liverpoola Jamie Carragher smatra da je Mohamed Salah najbolje pojačanje ove sezone za neki engleski klub. 

Salah je ovog ljeta u redove Redsa stigao iz Rome, te se veoma brzo uklopio u ekipu Jurgena Kloppa, te je postao standardni član prve postave. 

"Od svih igrača koji su dovedeni proteklog ljeta najbolje se pokazao Salah. On je postigao deset golova do sada, a nakon njegovog prvijenca protiv Watforda osjetio sam da može postići 15 golova. Podcijenio sam ga. Sad vjerujem da može postići 25", rekao je miljenik navijača Liverpoola, pa dodao: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dati 40 miliona eura za igrača se čini puno, ali čini se da Salah vrijedi mnogo više od toga". 

Za nove golove Salah će imati priliku već sutra kad Liverpool gostuje West Hamu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti