Carrasco: Nisam ja taj tip, ali Lukaku i Batshuayi...

Carrasco: Nisam ja taj tip, ali Lukaku i Batshuayi...

E. Škorić

Yannick Carrasco, nogometaš Atletico Madrida, opisao je dobru atmosferu iz reprezentacije Belgije.

Carrasco je igrao na Grbavici kada je Belgija slavila s 4:2, a kasnije je s 4:0 deklasirala Kipar i samo potvrdila prvo mjesto i odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se narednog ljeta igra u Rusiji.

"Ne igram FIFA ili PES, ali Romelu Lukaku, Divock Origi i Michy Batshuayi su kraljevi PlayStationa. Ja sam više tip za kartanje", kazao je Carrasco.

Sjajni krilni igrač Atletica nekad je nosio broj 10 u Belgiji, no tvrdi da taj broj treba da ostane na leđima Edena Hazarda.

"Eden Hazard je naša glavna zvijezda i kapiten i svakako zaslužuje da nosi broj 10. Sretan sam ipak da mogu taj mitski broj da nosim u Atleticu", tvrdi Carrasco.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi