Carrick: Četiri godine nisam razlikovao Rafaela i Fabija

Iskusni fudbaler Manchester Uniteda

Carrick: Četiri godine nisam razlikovao Rafaela i Fabija

Nakon Fabija koji je Old Trafford napustio prošle sezone, u ponedjeljak je iz Manchester Uniteda otišao i njegov brat blizanac Rafael.

Rafael je odlučio prihvatiti ponudu francuskog Lyona, a na svom oproštaju zahvalio se navijačima Manchester Uniteda na podršci koju je imao prethodnih osam godina. 

"Želim se zahvaliti navijačima Manchester Uniteda za svu ljubav koju su mi pružali ovih osam godina", napisao je Rafael na Twitteru i odmah dobio šaljiv odgovor bivšeg saigrača Michaela Carricka.

"Osam godina? Pa meni su trebale četiri samo da počnem razlikovati tebe i Fabija. Sretno Raf, nedostajat ćeš nam, bio je užitak igrati s tobom."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Defanzivac je kod Louisa van Gaala nastupio u samo jedanaest utakmica prošle sezone, a za Manchester United je u proteklih osam godina nastupio 170 puta. Sa Lyonom je potpisao četverogodišnji ugovor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije